Rastor-instituutti: Järjestö­johtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE


Etusivu / Tapahtumat / Rastor-instituutti: Järjestö­johtaminen – Allianssi, Fingo, SOSTE
Missä:
Rastor-instituutti Espoo / etä
Milloin:
1.11.2024 09:00
Kenelle:
sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat kehittää monialaista johtamisosaamistasi uudelle tasolle. Voit työskennellä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikönä tai asiantuntijana.

Järjestöjohtamiseen painottuvassa johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa kehität tavoitteellisesti johtamisvalmiuksiasi ja järjestösi toimintaa. Saat osaamista talouden johtamiseen ja uusia keinoja jäsenten ja verkostojen hallintaan. Opit viestimään vakuuttavasti eri sidosryhmille.

Koulutus sopii sinulle, joka olet jo kartuttanut johtamiskokemusta ja haluat viedä johtamisosaamisesi uudelle tasolle. Voit työskennellä esim. järjestön toiminnanjohtajana, pääsihteerinä, päällikkönä tai asiantuntijana. Koulutuksessa pääset jakamaan kokemuksia järjestöissä toimivien kollegojen kanssa. Tämän johtamisen erikoisammattitutkinnon ovat suunnitelleet yhteistyössä Allianssi, Fingo, SOSTE ja Rastor-instituutti. Koulutus on tarkoitettu Allianssin, Fingon ja SOSTE:n jäsenille.

Koulutus alkaa marraskuussa 2024. Koulutuspäiviä on sekä Espoossa että etänä. Opiskelu on maksutonta Rastor-instituutin oppisopimuksella.

Osallistumismaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Rastor-instituutin oppisopimuskoulutus on maksutonta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Katso koulutuksen esite täältä.
Koulutus alkaa marraskuussa 2024, hae mukaan viimeistään 11.10.2024
Lisätietoja kouluksesta antaa osaamispäällikkö Ella Gustafsson Rastor-instituutista:
puh: 050 438 4519, ella.gustafsson @ rastorinst.fi