SOSTEn eurovaalitentti: Kohti hyvinvoivaa Eurooppaa

Kädet pitelemässä EU:n lippua.

Etusivu / Tapahtumat / SOSTEn eurovaalitentti: Kohti hyvinvoivaa Eurooppaa
Missä:
Eurooppasali, Verkkotilaisuus
Milloin:
23.5.2024 09:00 – 23.5.2024 11:00
Osoite:
Kampin Voimatalo, Malminkatu 16, Helsinki
Kenelle:
Tilaisuus on avoin kaikille

Onko Euroopassa tilaa turvallisuuspoliittisen keskustelun lisäksi keskustelulle hyvinvoinnista, köyhyydestä ja terveydestä? Pitääkö EU:n olla näistä asioista kiinnostunut ja miten unionin sosiaalista ulottuvuutta voi edistää talouspolitiikan kautta? Entä miten EU-maat valmistautuvat ja reagoivat terveyskriiseihin yhdessä? Mikä on kansalaisyhteiskunnan tila ja mitkä ovat toimintaedellytykset Euroopassa?

Tervetuloa seuraamaan eurovaalipaneelia, jossa sukelletaan hyvinvoivaan Eurooppaan ja pohditaan sen rakennuspalikoita. Paneelissa kuullaan kaikkien eduskuntapuolueiden näkemyksiä siitä, mihin seuraavan komission olisi keskityttävä ja miten EU:ta kehitetään oikeaan suuntaan. Mikä on Suomen rooli tässä kokonaisuudessa?

Tilaisuutta voi seurata myös etänä verkossa. Löydät lähetyksen upotettuna tai linkkinä tältä sivulta juuri ennen tilaisuuden alkua. Etäosallistujien ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Ohjelma

Klo 9.00–9.30 aamukahvit
Klo 9.30–11.00 Kaikkien eduskuntapuolueiden paneelikeskustelu

Paneelikeskustelussa kuullaan myös kolme lyhyttä alustuspuheenvuoroa:

Paneelikeskustelun juontavat SOSTEn yhteiskuntasuhdepäällikkö Ulla Kiuru ja BIOS-tutkimusyksikön ekonomisti, väitöskirjatutkija Jussi Ahokas.

Tiedot päivittyvät sitä mukaa, kun saamme tietoja panelisteista.

Lisätiedot

Ulla Kiuru yhteiskuntasuhdepäällikkö