STEAn raportointi uudistuu -webinaari


Etusivu / Tapahtumat / STEAn raportointi uudistuu -webinaari
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
23.11.2020 13:00 – 23.11.2020 15:00

SOSTEn ja STEAn yhteistyössä toteutettavassa webinaarissa STEAn erityisasiantuntijat Elina Vedenkannas ja Nina von Herzen-Oosi kertovat STEA raportoinnin uudistumisesta ja mitä se jatkossa edellyttää järjestöiltä. SOSTEn erityisasiantuntijat Erica Mäkipää ja Mervi Aalto-Kallio avaavat vaikutusketjuajattelua käytännön esimerkeillä. Tilaisuuden lopuksi on varattu aikaa kysymyksille, joita osallistujat voivat lähettää jo etukäteen tällä lomakkeella. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää myös chatissa. Kysymysten määrästä riippuen tilaisuus on mahdollista päättää suunniteltua aiemmin.

Tilaisuus järjestetään webinaarina Zoom-verkkokokoustyökalulla. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille maanantai-aamuna 23.11.2020. Tilaisuutta ei tallenneta.

Kohderyhmä

Webinaari on suunnattu valtakunnallisissa sosiaali- ja terveysjärjestöissä toimiville henkilöille, jotka vastaavat raportoinnista. Mukaan mahtuu 500 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kuluneen syksyn aikana STEA on pitänyt tai pitää vastaavia tilaisuuksia ympäri Suomen.

Lisätietoja