Skip to content

STEAn raportointi uudistuu -webinaari

ma 23.11. klo 13.00 – 15.00

SOSTE webinaari tunnus

SOSTEn ja STEAn yhteistyössä toteutettavassa webinaarissa STEAn erityisasiantuntijat Elina Vedenkannas ja Nina von Herzen-Oosi kertovat STEA raportoinnin uudistumisesta ja mitä se jatkossa edellyttää järjestöiltä. SOSTEn erityisasiantuntijat Erica Mäkipää ja Mervi Aalto-Kallio avaavat vaikutusketjuajattelua käytännön esimerkeillä. Tilaisuuden lopuksi on varattu aikaa kysymyksille, joita osallistujat voivat lähettää jo etukäteen tällä lomakkeella. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää myös chatissa. Kysymysten määrästä riippuen tilaisuus on mahdollista päättää suunniteltua aiemmin.

Tilaisuus järjestetään webinaarina Zoom-verkkokokoustyökalulla. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille maanantai-aamuna 23.11.2020. Tilaisuutta ei tallenneta.

Kohderyhmä

Webinaari on suunnattu valtakunnallisissa sosiaali- ja terveysjärjestöissä toimiville henkilöille, jotka vastaavat raportoinnista. Mukaan mahtuu 500 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Kuluneen syksyn aikana STEA on pitänyt tai pitää vastaavia tilaisuuksia ympäri Suomen.

Tilaisuus on täynnä!