Skip to content

Tavoitteen tekniset kokoamisohjeet

pe 26.8.2022 klo 9–10, webinaari

Tavoitteen asettamisen merkitystä korostetaan paljon. Tavoitteen onkin tärkeää olla sisällöllisesti laadukas. Sen lisäksi tavoitteen rakenteeseen on hyvä kiinnittää huomiota. Hyvä tavoite on sellainen, että ulkopuolinenkin ymmärtää yhdellä silmäyksellä, mistä on kyse.

Tunnin webinaarissa kuvataan erilaisia tavoitteen muotoilun tapoja. Webinaarissa käydään läpi tyypillisiä kehittämisen paikkoja ja ratkaisuehdotuksia. Webinaarissa ei anneta suosituksia tavoitteen laatimiseen, eikä laadukkaan tavoitteen luomiseen olekaan olemassa yhtä valmista reseptiä.  On kuitenkin olemassa joitain yleisiä periaatteita, jotka antavat varmuutta oman tavoitteen kehittämiseen.

Webinaari järjestetään yhteistyössä STEAn kanssa.
Puhujina STEAsta erityisasiantuntija Elina Vedenkannas sekä SOSTEsta Mervi Aalto-Kallio ja Erica Mäkipää.

Webinaari on tarkoitettu vaikuttavuudesta kiinnostuneille yhdistys- ja järjestötoimijoille, jotka haluavat oppia tai kerrata perustason tietoa.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan Zoom-alustalla, eikä siitä jää tallennetta.

Ilmoittaudu ke 24.8. mennessä

Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin to 25.8.


Tavoitteen tekniset kokoamisohjeet -webinaari on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.