Skip to content

Teamsin osallistava käyttö järjestöissä

to 4.2. klo 9.00-10.30

Digiosaavat järjestöt -sarja

Miten Teamsissa järjestetään onnistuneesti koulutuksia, ryhmätöitä ja työpajoja? Mitä Webinaarisarjan logo, jossa lukee DIGIOSAAVAT järjestötuusia osallistavia työkaluja Teamsiin on ilmestynyt ja kuinka niitä voi hyödyntää järjestötyössä? Tule mukaan oppimaan ja kokeilemaan! Webinaarissa esitellään Teamsin uusia ominaisuuksia osallistavuuden kannalta ja testataan mm. chatin, kyselyiden, livereaktioiden sekä uusien ryhmätyöhuoneiden eli Breakout Roomsien käyttöä. Lopuksi kurkistetaan myös myöhemmin keväällä ilmestyviin ominaisuuksiin.

Tilaisuuden fasilitoivat fasilitointiguru Jonas Rajanto Grape Peoplesta ja oppimisen asiantuntija Pauliina Paananen Fingosta.

Webinaarin järjestää Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo. Tilaisuus toteutetaan Teamsissa ja siihen mahtuu 350 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton. Webinaari tallennetaan ja tekstitetään ja se on myöhemmin katsottavissa Fingon Youtube -kanavalla.

Tilaisuus on täynnä!


Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

 

Kysymyksiä tai huomioita? Tämän Digiosaavat järjestöt -sarjan osan tuotannosta vastaa Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo. Voit ottaa yhteyttä Pauliina Paanaseen, koulutus@fingo.fi.

8:45
Linjat auki

Tsekataan tekniikan toimivuus, otetaan muistiinpanovälineet esiin ja laskeudutaan tilaisuuteen

9:00
Tervetuloa
      • Ohjelma, työskentelytapa ja virittäytyminen tilaisuuteen
      • Parhaita käytäntöjä verkkotilaisuuksien fasilitoimiseen ja vinkkejä Teamsin ominaisuuksien hyödyntämiseen
      • Keskustelu webinaarin oivalluksista
10:30
Tilaisuus päättyy