Tehdään verkkokoulutuksia – miten aloitamme ja mikä on tärkeää muistaa? -webinaari


Etusivu / Tapahtumat / Tehdään verkkokoulutuksia – miten aloitamme ja mikä on tärkeää muistaa? -webinaari
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
7.12.2020 15:00 – 7.12.2020 16:00

Digiosaavat järjestöt -sarja

Varsinaisten verkkokoulutusten osuus koulutustarjonnassa kasvaa ja verkkokoulutukset ovat haluttuja.

Mutta onko niiden järjestäminen järjestöille työlästä? Mitä hyötyä verkkokoulutuksista on? Mitkä asiat tulee huomioida, kun on aloittamassa verkkokoulutusten järjestämistä? Tule kuulemaan vastauksia näihin ja moneen muuhun verkkokoulutuksien järjestämiseen liittyvään kysymykseen!Koulutus järjestetään webinaarina Zoomissa, saat osallistumislinkin sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.Tervetuloa mukaan!

Kysymyksiä tai huomioita? Tämän Digiosaavat järjestöt -sarjan osan tuotannosta vastaavat Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ja Opintokeskus Sivis. Voit ottaa yhteyttä Allianssin talous- ja hallintojohtaja Juuso Luomalaan (etunimi.sukunimi@alli.fi)

Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Opintokeskus Sivis, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.