Toimiva järjestö­­­yhteistyö hyvinvointi­­alueilla ja kunnissa – hyte-neuvottelut huomion kohteena


Etusivu / Tapahtumat / Toimiva järjestö­­­yhteistyö hyvinvointi­­alueilla ja kunnissa – hyte-neuvottelut huomion kohteena

Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
15.3.2023 17:00 – 15.3.2023 19:00
Kenelle:
järjestöjen edustajat sekä järjestöyhteistyön kehittäjät kunnista ja hyvinvointialueilta 

Hyvinvointialueen on neuvoteltava hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä muun muassa alueen järjestöjen ja kuntien kanssa. Mitkä näkökulmat neuvotteluissa ovat hyvinvointialueen ja kuntien järjestöyhteistyön kannalta tärkeitä? Tule verkkotyöpajaan kertomaan näkemyksesi! 

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Järjestöjen sote-muutostuki, Kuntaliitto ja Hyvinvointialueyhtiö Hyvil Oy järjestävät maaliskuussa kaksi kuntien ja hyvinvointialueiden järjestöyhteistyöhön pureutuvaa verkkotyöpajaa. Verkkotyöpajat pidetään tiistaina 14.3. klo 10–12 ja keskiviikkona 15.3. klo 17–19. Työpajoissa käytetään sähköistä osallistamisen työkalua. 

Verkkotyöpajat ovat sisällöltään samanlaiset, joten voit valita, kumpaan niistä osallistut. Ilmoittauduthan mukaan vain toiseen työpajaan, jotta paikkoja riittää mahdollisimman monille. Kummallekin verkkotyöpajalle on oma ilmoittautumislomakkeensa. 

Verkkotyöpajan ohjelma tarkentuu myöhemmin. 

Verkkotyöpajat ovat maksuttomia. Verkkotyöpajat toteutetaan Zoom-alustalla, eikä niistä jää tallennetta. 

Alla olevan linkin kautta ilmoittaudut ke 15.3. klo 17–19 pidettävään verkkotyöpajaan. 

Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin tiistaina 14.3. 

Lisätiedot