Tulevaisuustaajuus-työpaja


Etusivu / Tapahtumat / Tulevaisuustaajuus-työpaja
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
24.8.2021 09:00 – 24.8.2021 12:00
Kenelle:
sote-järjestöille, jotka haluavat vahvistaa omaa tulevaisuusajatteluaan ja tunnistaa erilaisia tapoja vaikuttaa paremman huomisen toteutumiseen

Miltä näyttää vuosi 2050 sote-järjestöjen silmin? Tule vapauttamaan ajatuksesi nykyhetkestä ja pohtimaan yhdessä tulevaa.

Tulevaisuustaajuus-työpajoissa  rakennetaan toisenlaisia tulevaisuuksia. Ensin haastetaan tulevaisuusoletuksia. Sen jälkeen kuvitellaan toivottava tulevaisuus ja lopuksi tartutaan tekoihin toivottavan tulevaisuuden puolesta.

Tulevaisuustaajuus-menetelmä on kehitetty Sitrassa ja tarkoitettu materiaaleineen avoimesti käytettäviksi. Sen tarkoitus on lisätä osallistujien kykyä kuvitella erilaisia tulevaisuuksia aina vuodelle 2050 saakka.

Työpajassa vuorotellaan taustoituksen, koko ryhmän ja pienryhmäkeskusteluiden välillä.

Mukaan mahtuu 20 osallistujaa sote-järjestöistä.

VETÄJÄT

Erityisasiantuntijat Mervi Aalto-Kallio ja Erica Mäkipää, SOSTE

Tulevaisuustaajuus-työpaja on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.

Lisätiedot