Vaikuttamistoiminnan tuloksellisuuden arviointi – mihin kiinnittää huomiota?


Etusivu / Tapahtumat / Vaikuttamistoiminnan tuloksellisuuden arviointi – mihin kiinnittää huomiota?
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
19.1.2024 09:00 – 19.1.2024 10:00
Kenelle:
Vaikuttamistoiminnan arvioinnista kiinnostuneille järjestötoimijoille

Vaikuttamistoiminnan tuloksellisuuden osoittaminen koetaan monesti haasteellisena. Vaikuttamistoiminnan tulokset näkyvät usein vasta pitkällä aikavälillä, ja tuloksiin vaikuttavat monet erilaiset toimijat ja tekijät. 

Tässä webinaarissa pohditaan vaikuttamistoiminnan tuloksellisuuden arvioinnin käytäntöjä. Lisäksi tarkastellaan, miten vaikuttamistoimintaa voi jäsentää vaikutusketjuissa.

Webinaariin ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista kirjoittaa omia pohdintoja ja askarruttavia kysymyksiä vaikuttamistoiminnan arviointiin liittyen.

Webinaari järjestetään SOSTEn ja STEAn yhteistyönä. Puhujana STEAsta erityisasiantuntija Sini Seemer ja SOSTEsta erityisasiantuntijat Erica Mäkipää ja Mervi Aalto-Kallio.

Tapahtuma on täynnä, eikä siihen pysty tällä hetkellä ilmoittautumaan.

Tilaisuus on maksuton ja toteutetaan Zoom-alustalla, eikä siitä jää tallennetta.  

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin 18.11.

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen olet estynyt, peruuta osallistumisesi sähköpostitse osoitteeseen koulutus@soste.fi.

Tilaisuus on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.