VAIKUTTAVUUDEN HAASTEKLINIKKA – Terveyden edistämisen tuloksellisuus


Etusivu / Tapahtumat / VAIKUTTAVUUDEN HAASTEKLINIKKA – Terveyden edistämisen tuloksellisuus
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
8.9.2021 09:00 – 8.9.2021 12:00
Kenelle:
sosiaali- ja terveysalan järjestöille, joilla on hyvinvointia ja terveyttä edistävää toimintaa

Terveyttä ja hyvinvointia edistävän työn tuloksellisuuden osoittamisessa on omat haasteensa: vaikutusketjut ovat ajallisesti pitkiä, toiminta suuntautuu laajalle kohdejoukolle esimerkiksi viestinnän keinoin, yksilöön vaikuttamisen lisäksi pyritään vaikuttamaan ympäristöön jne. Tule mukaan yhdessä pohtimaan edistävän työn tuloksellisuuden osoittamista.

Aikataulu

Ensimmäinen tapaaminen ke 8.9. klo 9–12 ja toinen tapaaminen ke 6.10. klo 9–12.

Ryhmään mahtuu 12 osallistujaa. Mikäli mukaan on tulossa enemmän osallistujia kuin on paikkoja, painotamme valinnassa ryhmäkohtaista sopivuutta. Osallistujat vahvistetaan 30.8.2021.

Vetäjät

Erityisasiantuntijat Erica Mäkipää ja Mervi Aalto-Kallio, SOSTE

Sisältö

Haasteklinikka sisältä kaksi tapaamista ja tehtävän tekemistä tapaamisten välillä. Toinen tapaaminen on vapaaehtoinen ja avoin niille, jotka työstävät ensimmäisessä tapaamisessa annettua tehtävää.

  • Ensimmäisessä tapaamisessa pohditaan terveyden edistämisen tuloksellisuuden osoittamisen yhteisiä haasteita ja käsitellään vaikutusketjun kirkastamista.
  • Tehtävänä on rakentaa vaikutusketju halutusta kokonaisuudesta. Ennen seuraavaa tapaamista SOSTEn asiantuntijat antavat palautetta ketjusta osallistujille.
  • Toisessa tapaamisessa paneudutaan osallistujien ketjuihin ja käydään yhteistä keskustelua.

Vaikuttavuuden haasteklinikka on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.

Lisätietoja