Skip to content

Vaikutusketjun ABC

ke 1.9.2021 klo 9–10, webinaari

Vaikuttavuudesta ja tuloksellisuudesta puhutaan paljon, mutta haluaisitko vielä kerran käydä läpi vaikutusketjun logiikkaa tai onko asia sinulle uutta? Onko jokin kohta vaikutusketjuajattelussa epäselvä? Tekemällä oppii parhaiten, mutta peruskäsitteiden ja -ajattelun on kuitenkin hyvä olla hallussa, jotta soveltaminen helpottuu. Vaikutusketjun logiikan on tärkeää olla selkeänä niin avustushakemuksia tehdessä ja toiminnasta raportoidessa kuin toimintaa kehitettäessä tai uutta toimintaa suunniteltaessa.

Webinaarissa kerrataan lyhyesti olennaiset käsitteet ja pohditaan miten osoittaa ja kuvata selkeällä tavalla oman toiminnan tuloksellisuutta. Opit webinaarissa muun muassa:

  • miten kiteyttää ketjun sisältö ja riisua turhat rönsyt?
  • millainen on hyvä tavoite?
  • mitä eroa on tavoitteella, toiminnalla ja tuloksella?
  • mikä on mittari?

 

Jos sinulla on jokin erityinen kysymys, josta haluaisit lisätietoa, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Webinaari on tarkoitettu vaikuttavuudesta kiinnostuneille yhdistys- ja järjestötoimijoille, jotka haluavat oppia tai kerrata perustason tietoa.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan Zoom-alustalla.

 

Ilmoittaudu mukaan pe 27.8. mennessä

Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin 31.8.


Vaikutusketjun ABC on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.