Vaikutusketjun ABC


Etusivu / Tapahtumat / Vaikutusketjun ABC
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
1.9.2021 09:00 – 1.9.2021 10:00
Kenelle:
vaikuttavuudesta kiinnostuneille yhdistys- ja järjestötoimijoille, jotka haluavat oppia tai kerrata perustason tietoa

Vaikuttavuudesta ja tuloksellisuudesta puhutaan paljon, mutta haluaisitko vielä kerran käydä läpi vaikutusketjun logiikkaa tai onko asia sinulle uutta? Onko jokin kohta vaikutusketjuajattelussa epäselvä? Tekemällä oppii parhaiten, mutta peruskäsitteiden ja -ajattelun on kuitenkin hyvä olla hallussa, jotta soveltaminen helpottuu. Vaikutusketjun logiikan on tärkeää olla selkeänä niin avustushakemuksia tehdessä ja toiminnasta raportoidessa kuin toimintaa kehitettäessä tai uutta toimintaa suunniteltaessa.

Webinaarissa kerrataan lyhyesti olennaiset käsitteet ja pohditaan miten osoittaa ja kuvata selkeällä tavalla oman toiminnan tuloksellisuutta. Opit webinaarissa muun muassa:

Jos sinulla on jokin erityinen kysymys, josta haluaisit lisätietoa, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan Zoom-alustalla.

Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin 31.8.


Vaikutusketjun ABC on osa SOSTEn Muutoksen tie -kokonaisuutta, joka sisältää erilaisia työpajoja ja muita tilaisuuksia. Muutoksen tien teemoina on tulevaisuuden visiointi, ennakointi, tuloksellisuuden arviointi ja järjestöjen toimintaedellytykset. SOSTEn tapahtumakalenterista löydät tiedon tulevista tapahtumista, joista ilmoitetaan myös SOSTEkirjeessä ja SOSTEn koulutuksen uutiskirjeissä.


Lisätietoja