Valmentava esimies -koulutusohjelma järjestöjohtajille


Etusivu / Tapahtumat / Valmentava esimies -koulutusohjelma järjestöjohtajille
Missä:
SOSTE Helsinki
Milloin:
21.3.2019 09:00 – 23.5.2019 00:00
Kenelle:
esimiehille, jotka haluavat kehittyä valmentavassa johtamisessa

SOSTE, Yliopistonkatu 5, 6. kerros, Helsinki

Onnistu ihmisten johtamisessa

Valmentava esimies -koulutuksessa saat perustaidot valmentavalle ajattelu- ja toimintatavalle. Koulu­tuksessa opit käytännönläheisesti valmentavan esimiestyön ydintaitoja ja niiden soveltamista järjestöjen johtamistyössä. Osallistavan, arvostavan ja tavoitteellisen johtamisotteen sisäistäminen saa johdettavissa olevan potentiaalin käyttöön! Lisäksi saat itsellesi Coaching Leadership Pulse® -johtamisanalyysin, jonka avulla sinun on helppo vahvistaa olemassa olevia vahvuuksiasi ja rakentaa innostava henkilökohtainen kehityssuunnitelma esimiestyöhön.

Koulutuksen myötä:

Koulutus rakentuu intensiivisistä lähipäivistä (1,5 + 1 + 1), oppimista tukevista välitehtävistä ja sparraavasta yhteistyöstä. Koulutuksen hintaan sisältyy myös:

Koulutus käynnistyy, mikäli osallistujia on 15 tai enemmän. Yhteistyössä SOSTE ry:n kanssa, hinta on osallistujille 950 € / hlö. Hintoihin lisätään alv 24 %. Koulutus on mahdollista maksaa myös useammassa erässä.

Koulutuksesta vastaa Coaching Housen Executive Coach Peter Peitsalo. Peter on toiminut usean vuoden ajan valmentajana, työnohjaajana ja kouluttajana sekä tuntee työkokemuksensa kautta sekä julkisen- että järjestösektorin erinomaisesti.

SOSTE järjestää koulutuksen yhdessä Coaching Housen kanssa. Katso myös esite.