Verkostot pienjärjestön tukena


Etusivu / Tapahtumat / Verkostot pienjärjestön tukena
Missä:
Opintokeskus Sivis Helsinki
Milloin:
8.3.2019 08:30 – 8.3.2019 11:00
Kenelle:
valtakunnallisille Siviksen ja SOSTE:n jäsenjärjestöille, joilla on vähintään yksi ja enintään 10 palkattua työntekijää

Opintokeskus Sivis, Pitkänsillanranta 3 B, 5. krs, Helsinki

Seuraavassa tapaamisessa 8.3. pureudutaan yhteistyöverkostojen maailmaan. Millaista osaamista voisitte hankkia omaan järjestöönne verkostojen kautta? Mihin suuntaan verkostoja kannattaisi laajentaa? Verkostot ovat varsinkin pienille järjestöille tärkeitä, mutta verkostoituminen vaatii paljon resursseja. Tule kuulemaan, missä verkostoissa muut järjestöt vaikuttavat ja suunnittelemaan itsellenne uusia verkostoitumisen paikkoja. Keskustelua ja työskentelyä alustavat Siviksen asiantuntijat Anne Ilvonen ja Heidi Ristolainen.

Osaamistavoitteet

Verkostotilaisuuden tavoitteena on, että osallistuja tunnistaa oman työnsä ja osaamisen kannalta tärkeitä verkostoja ja niiden tavoitteita. Verkostotilaisuudessa osallistujat vaihtavat hyviä kokemuksia ja saavat tukea työhönsä pienessä järjestöstä.

Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki pienten järjestöjen työntekijät toimenkuvasta riippumatta.

Ohjelma

8:30

Aamukahvit tarjolla

9:00

Ohjelma alkaa

  • Alustus päivään: Verkostot pienen järjestön voimavarana. Miten verkostoituminen tukee työtä ja mitä asioita verkostoitumisessa kannattaa ottaa huomioon.
  • Yhteistä työskentelyä ja keskustelua: Millaista hyötyä verkostoitumisesta olisi omaan työhöni ja miten voisin laajentaa omaa tai järjestömme verkostoa?
11:00

Tilaisuus päättyy

Lisätietoja