SOSTEn koulutuksissa, tapahtumissa ja koulutuskeskuksessa noudatetaan yhdenvertaisen ja turvallisemman tilan periaatteita. Voimme kaikki omalla toiminnallamme rakentaa yhdenvertaista, kunnioittavaa, luottamuksellista ja avoimesti keskustelevaa ilmapiiriä. Jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi SOSTEn tilaisuuksissa.

Yhdenvertaisen ja turvallisemman tilan periaatteet

Yleiset peruutusehdot

SOSTEn maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan 100 % osallistumismaksusta.

Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 25 € tai todelliset tarjoilu- ja majoituskustannukset tai muut vastaavat kustannukset.


SOSTEn maksuttomissa koulutuksissa ja tapahtumissa
noudatetaan seuraavia peruutusehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen tapahtuneesta peruuttamisesta tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan toimisto- ja hävikkiruokakuluina 25 €. Haluamme minimoida ilmoittautuneille varatun tarjoilun hävikin.

SOSTEn maksuttomissa webinaareissa
noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista tapahtuma-ajankohtaan saakka. Toivomme, että ilmoitat peruutuksesta, jotta mahdolliset varasijalla olijat pääsevät mukaan webinaariin.


Kaikissa koulutuksissa ja tapahtumissa:

  • toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, mikäli se on tapahtuman kohderyhmän kannalta mahdollista.
  • kaikki peruutukset ja henkilömuutokset tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla: koulutus @ soste.fi
  • SOSTE pidättää oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin.

Osallistumisvahvistukset

Ilmoittautuessasi verkkosivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Muista tarkistaa myös roskapostisi, mikäli et saa automaattista ilmoitusta.

Lisätietoja: koulutus@soste.fi

Koulutusten laskutuskäytännöt

Koulutusten osallistumismaksut laskutetaan pääasiassa ilmoittautumisajan päättyessä. Poikkeukset ovat mahdollisia ja niistä tiedotetaan kyseisen tilaisuuden kohdalla.

Lisätietoja antaa Anni Autti.

Tietosuojaseloste

SOSTEn tietosuojaseloste.

Ongelmatilanteet ilmoittautumisessa

Ilmoittautumisongelmat

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu jostain syystä tai herää lisäkysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse koulutus@soste.fi.

Päivitetty 8.3.2023