Mitkä ovat järjestötoiminnan tulevaisuudennäkymät ja suurimmat uhkat? Tähän vastaa Järjestöbarometri 2024, jonka kyselyt lähtevät tammikuussa

Pinkki tussi tekemässä rukseja kyselyyn ja kuvan päällä keltaisella pohjalla teksti Järjestöbarometri 2024 sekä kuvan alareunassa SOSTEn pinkki logo.

Etusivu / Uutiset / Mitkä ovat järjestötoiminnan tulevaisuudennäkymät ja suurimmat uhkat? Tähän vastaa Järjestöbarometri 2024, jonka kyselyt lähtevät tammikuussa

Järjestöbarometri kokoaa jälleen ensi vuonna tietoa järjestöjen toiminnasta, toimintaedellytyksistä ja niiden muutoksista. Tuloksista koostuu neljästoista suomalaisten sosiaali- ja terveysjärjestöjen ajankohtaistilannetta kuvaava Järjestöbarometri.

Mitkä ovat järjestötoiminnan tulevaisuudennäkymät ja sen suurimmat uhkat? Millaisia toimintaympäristöjä vuoden verran toimineet hyvinvointialueet ovat tähänastisten kokemusten perusteella olleet järjestöille? Miten monikulttuurisuus näkyy järjestötoiminnassa ja mikä on vapaaehtoistoiminnan nykytila? Muun muassa näitä teemoja kartoitetaan tulevassa Järjestöbarometrissa.

Barometrikysely lähetetään loppiaisen jälkeen valtakunnallisille sote-järjestöille ja alueellista sote-järjestötoimintaa edustaville vastaajille. Vastaamalla siihen saa oman järjestön ja toimialan arvokasta erityistietoa mukaan tuleviin barometrituloksiin. Se on tärkeää monipuolisen ja edustavan kuvan saamiseksi koko sote-järjestökentästä. Järjestöbarometrin tuloksia nostetaan ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun sekä järjestöjen vaikuttamistoimintaan.