Panu Laturi sosiaali- ja terveys­järjestöjen selvitys­mieheksi


Etusivu / Uutiset / Panu Laturi sosiaali- ja terveys­järjestöjen selvitys­mieheksi

Panu Laturi on aloittanut toukokuun alusta työn SOSTEssa sosiaali- ja terveysjärjestöjen selvitysmiehenä. Työn tavoitteena on löytää sosiaali- ja terveysjärjestöille uusia tapoja tehdä yhteistyötä. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi hallinnon tehostamista, toimitilojen tehokkaampaa käyttöä sekä tukipalveluiden ja järjestelmien yhteiskäyttöä.

”Konkreettisimmillaan kyse on siitä, että miten järjestöt pystyvät tulevaisuudessa käyttämään enemmän rahaa toimintaan ja vähemmän rahaa hallintoon. Näin varmistetaan, että järjestöjen ydintoiminta pystytään pitämään vahvana”, kertoo sosiaali- ja terveysjärjestöjen selvitysmies Panu Laturi SOSTEsta.

Panu Laturi on osatyökykyinen ja työkyvyttömyyseläkkeellä, jouduttuaan vuonna 2019 vakavaan onnettomuuteen.

”Panu Laturi on työskennellyt aiemmin SOSTEn järjestöjohtajana, joten tiedämme hyvin, mihin kaikkeen hän pystyy. Osatyökykyisen ihmisen palkkaaminen SOSTEen on tärkeä muistutus muillekin siitä, että ihmisten työpotentiaali ja mahdollisuudet kannattaa käyttää hyödyksi, vaikka ihminen ei olisikaan valmis täysiaikaiseen työhön”, muistuttaa SOSTEn pääsihteeri Vertti Kiukas.

Panu Laturi on työskennellyt aiemmin SOSTEn lisäksi myös viestintä- ja vaikuttamistoiminnan yrittäjänä sekä Vihreiden puoluesihteerinä.

Lisätietoja: Panu Laturi, Vertti Kiukas