SOSTE etsii hallinnon asiantuntijaa


Etusivu / Uutiset / SOSTE etsii hallinnon asiantuntijaa

Etsimme hallinnon asiantuntijaa vastaamaan SOSTEn hallinnon sujuvasta arjesta yhdessä sisäisten palveluiden osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.

SOSTEn hallinnon asiantuntijana vastuullasi on järjestön johdon avustavat tehtävät sekä erilaiset järjestöhallinnon käytännön asiat. Vastaat muun muassa pääsihteerin kalenterista, johdon tapaamisten, kokousten sekä matkojen järjestelyistä, jäsenrekisterin ylläpidosta sekä hallinnon asiakirjamateriaalien kokoamisesta ja arkistoinnista. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu teknisenä tukena toimiminen erilaisissa kokous- ja koulutustilaisuuksissa – niin perinteisissä kuin virtuaalisissakin.

Hallinnon asiantuntija työskentelee osana sisäisten palveluiden tiimiä, jossa työkavereinasi työskentelee taloudesta, henkilöstöhallinnosta ja SOSTEn koulutuksesta vastaavat hallinnon asiantuntijat sekä toiminnan strategisesta suunnittelusta vastaava erityisasiantuntija. Tiimiä vetää SOSTEn hallintojohtaja. Nimensä mukaisesti sisäisten palveluiden tiimi palvelee ja tukee koko SOSTEn organisaatiota, joten tehtävä avaa monipuolisen ja mielenkiintoisen ikkunan suomalaiseen järjestömaailmaan.

Hakijalta edellytämme

Lisäksi arvostamme

Hallinnon asiantuntijan palkkaus ja työehdot määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaan.

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 230 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Sosiaali- ja terveysjärjestöissä on jäseninä 1,3 miljoonaa suomalaista. Alan järjestöissä toimii vapaaehtoisina vuodessa noin 500 000 ihmistä ja järjestöissä on palkattua henkilöstöä noin 50 000 henkilöä.

SOSTE tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tulevaisuuteen sekä monipuoliset valtakunnalliset verkostot. Olemme yhteiskunnallisesti merkitykselliseen työhön vahvasti sitoutunut työyhteisö.

Tarjoamme lounas- ja virike-edut sekä nykyaikaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.1.2023 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Miikka Lönnqvist, p. 050 542 0160. Sovi keskusteluaika tekstiviestillä tai sähköpostitse miikka.lonnqvist@soste.fi