SOSTE etsii tekijöitä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen järjestöjen muutostukeen


Etusivu / Uutiset / SOSTE etsii tekijöitä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen järjestöjen muutostukeen

SOSTE tukee sote-järjestöjen toimintaa hankekokonaisuudella, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa järjestöjen rooli ja toimijaverkostot kuntien ja maakuntien kumppanina kansalaisten sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä sekä selkiyttää järjestötoiminnan merkitys sote-palvelutuotannon ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen liittymäpinnoilla. SOSTE vastaa hankekokonaisuuden kansallisesta koordinoinnista ja sen kumppaneina toimivat maakuntiin nimetyt alueelliset toimijat. Etsimme hankepäällikköä sekä viestinnän erityisasiantuntijaa kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Rekrytointipäätökset tehdään myönteisen avustuspäätöksen jälkeen.

Hankepäällikkö

Tehtävänäsi on osana SOSTEn järjestötiimiä vastata järjestöjen sote-muutostuki -hankkeesta hankesuunnitelman mukaisesti. Esihenkilönäsi toimii järjestöpäällikkö.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.11.2020 mennessä.

Viestinnän erityisasiantuntija

Tehtävänäsi on osana SOSTEn esikuntaan sijoittuvaa viestintätiimiä vastata hankkeen ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Lisäksi tehtävänäsi on vastata SOSTEn sisällöntuotannosta viestinnän kanaviin. Esihenkilönäsi toimii viestintäpäällikkö.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.11.2020 mennessä.

SOSTE kokoaa sote-alan järjestöt

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry on valtakunnallinen kattojärjestö, joka kokoaa yhteen yli 230 sosiaali- ja terveysalan järjestöä sekä useita kymmeniä muita yhteistyöjäsentahoja. Sosiaali- ja terveysjärjestöissä on jäseninä 1,3 miljoonaa suomalaista. Alan järjestöissä toimii vapaaehtoisina vuodessa noin 500 000 ihmistä ja järjestöissä on palkattua henkilöstöä noin 50 000 henkilöä.

SOSTE tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen tulevaisuuteen sekä monipuoliset valtakunnalliset verkostot. Olemme yhteiskunnallisesti merkitykselliseen työhön vahvasti sitoutunut työyhteisö.

Tarjoamme lounas- ja virike-edut sekä nykyaikaiset työvälineet. Lisätietoja tehtävistä antaa hallintojohtaja Miikka Lönnqvist.