SOSTE etsii viestinnän erityisasiantuntijaa


Etusivu / Uutiset / SOSTE etsii viestinnän erityisasiantuntijaa

Etsimme sosiaalisesta mediasta ja visuaalisesta viestinnästä vastaavaa erityisasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Autat tekemään SOSTEn viestinnästä strategisempaa. Vastuullasi on SOSTEn some-kanavien koordinointi, kehittäminen ja sisällön tuottaminen niihin. Lisäksi tuet asiantuntijoitamme vaikuttamisviestinnässä, tapahtumaviestinnässä, tutkimustulosten ja –barometrien julkaisemisessa sekä videoiden tai podcastien tuottamisessa.

Hakijalta edellytämme

Lisäksi arvostamme kokemusta ja osaamista

Punttisi ei saa tutista, vaikka aiheena olisi perusturva, eriarvoisuus tai sote-uudistus. Syvällistä tietoa sosiaali- ja terveyspolitiikan teemoista emme edellytä. Yhteiskunnan rakenteiden ymmärrys ja yhteiskunnallisen keskustelun lukutaito kehittyy työn ohessa, mutta kiinnostus tai riittävät pohjatiedot auttavat luovimaan maailmassamme.

SOSTEn viestintätiimi tukee järjestön tutkimus-, koulutus- ja vaikuttamistoimintaa. Nelihenkinen tiimimme koordinoi mediasuhteita, verkkosivujen sisältöjä, julkaisujen, uutiskirjeen ja blogien ym tuotantoa sekä valvoo ja kehittää järjestön brändiä. Teemme töitä tiiminä, autamme ja sparraamme toisiamme. Työskentelemme monialaisesti yhteistyössä SOSTEn asiantuntijoiden, jäsenten, sidosryhmien ja viestinnän kumppaneiden kanssa, joten kyky verkostomaiseen työskentelyyn on avuksi.

SOSTEn tehtävä on edistää ihmisten hyvinvointia ja järjestöjen elinvoimaa. Teemme sitä tutkimuksilla ja selvityksillä, laatimalla suosituksia, vaikuttamalla sosiaali- ja terveyspoliittisessa päätöksenteossa, sekä kouluttamalla ja tukemalla järjestöjä. Vakavien teemojen käsittelyn jälkeen juomme aina perjantaisin yhdessä kahvit. Meillä viihtymisessä auttaa, jos on mieleltään ainakin pikkusen maailmanparantaja.

Tarjoamme mahdollisuuden edistää hyvää elämää ja järjestöjen elinvoimaa mainiossa seurassa, työpaikan Helsingin keskustassa, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, lounas- ja virike-edut sekä fiksut työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 14.11. kello 12.00 mennessä. Tehtävä saatetaan täyttää jo aikaisemmin sopivan henkilön löydyttyä. Otamme vastaan myös videohakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Milla Halme. Hänen kanssaan voi sopia puheluajan tekstiviestitse 050 -5676361.

Toivomme hakemuksia moninaiselta joukolta eri taustoista tulevia ihmisiä. Noudatamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua eli samantasoisista hakijoista valitsemme ensisijaisesti aliedustetussa ryhmässä olevan.