SOSTEn kuntavaalipaneelissa puhutaan taloudesta, hyvinvoinnista ja järjestöistä


Etusivu / Uutiset / SOSTEn kuntavaalipaneelissa puhutaan taloudesta, hyvinvoinnista ja järjestöistä

Tehdäänkö seuraavalla valtuustokaudella talouden sopeuttamistoimia vai hyvinvointi-investointeja? Miten palvelujärjestelmämme toimii? Entä miten onnistuu hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sote-uudistuksen jälkeen? Miten puolueet turvaavat järjestöjen toimintaedellytykset myös tulevaisuudessa?

Tervetuloa seuraamaan SOSTEn kuntavaalipaneelia keskiviikkona 14.4.2021 klo 9.30–10.30.

Tulevaisuuden hyvinvointikunnan rakentamiseen tarvitaan kuntapäättäjiä, joille kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen ovat sydämen asioita ja jotka katsovat päätöksenteossa lähivuosia pidemmälle.

SOSTEn järjestämässä kuntavaalikeskustelussa puolueet arvioivat suhdettaan kuntatalouteen ja hyvinvointi-investointeihin, soteen ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä järjestöihin. Miten nämä kysymykset painavat eri puolueiden vaakakupissa? Vaalipaneelin vetäjänä toimii Tampereen yliopiston tutkijatohtori Johanna Vuorelma.

Panelisteina:

SOSTEn kuntavaalipaneeli järjestetään keskiviikkona 14.4.2021 klo 9.30–10.30. Vaalipaneelia pääsee seuraamaan SOSTEn verkkosivujen kautta suorana lähetyksenä. Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudessa ei ole mahdollisuutta esittää kysymyksiä.

SOSTEn kuntavaalipaneeli on osa SOSTEtalk! – Kestävä tulevaisuus -suurtapahtumaa. Tapahtuma järjestetään virtuaalitapahtumana 13.–14.4.

Lisätietoja antaa SOSTEn yhteiskuntasuhdepäällikkö Ulla Kiuru.