Suomen Leijonan ritarimerkki SOSTEn järjestöpäällikkö Riitta Kittilälle ja edunvalvontapäällikkö Anne Perälahdelle


Etusivu / Uutiset / Suomen Leijonan ritarimerkki SOSTEn järjestöpäällikkö Riitta Kittilälle ja edunvalvontapäällikkö Anne Perälahdelle
Palkitut seisovat vierekkäin kunniamerkit rinnassa ja kuplajuoma kädessä.
SOSTEn edunvalvontapäällikkö Anne Perälahti ja järjestöpäällikkö Riitta Kittilä.

Itsenäisyyspäivänä jaettiin perinteisesti kunniamerkkejä ansioituneille suomalaisille. Tänä vuonna tasavallan presidentti myönsi Suomen Leijonan ritarimerkin SOSTEn järjestöpäällikkö Riitta Kittilälle ja edunvalvontapäällikkö Anne Perälahdelle.

Kittilä on toiminut yli 25 vuoden ajan suomalaisen sosiaali- ja terveysjärjestötyön keskeisissä tehtävissä alan kattojärjestöissä SOSTEssa ja sen perustajajärjestö Sosiaali- ja terveysjärjestöjen yhteistyöyhdistys YTY ry:ssä.

Kuluneiden vuosien aikana Kittilä on paitsi menestyksekkäästi kehittänyt sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyötä, myös johtanut määrätietoisesti alan valtakunnallisille organisaatioille järjestötoiminnan tukea tarjoavan yksikön toimintaa ja työskentelyä vuodesta 2017 alkaen.

Perälahti on pitkän työuransa aikana osallistunut suomalaiseen sosiaalipolitiikkaan sekä sen tutkimukseen ja järjestelmän kehittämiseen niin tutkijana, asiantuntijana kuin järjestöjohtajanakin. Työtehtäviensä ohella

Perälahti on toiminut muun muassa Sosiaalipoliittisessa yhdistyksessä sekä asiantuntijajäsenenä Sosiaaliturva-asioiden muutoksenhakulautakunnassa, ollen näin keskeisesti vaikuttamassa suomalaisen sosiaalipolitiikan tutkimukseen ja sosiaaliturvajärjestelmän kehittämiseen.

Kunniamerkit luovutettiin SOSTEn valtuuston kokouksen yhteydessä 20.4.2022.

Uutinen päivitetty 21.4.2022: lisätty tieto luovutuksesta sekä kuva vaihdettu.