Vastaa Potilas- ja kansanterveys­järjestöjen verkoston kyselyyn sairastamisen näkymättömistä kustannuksista

Potilas- ja kansanterveysjärjestöjen verkoston kyselyn mainoskuva, jossa teksti Kysely: Sairastamisen näkymättömät kustannukset sekä SOSTEn ja POTKA-verkoston tunnukset.

Etusivu / Uutiset / Vastaa Potilas- ja kansanterveys­järjestöjen verkoston kyselyyn sairastamisen näkymättömistä kustannuksista

Pitkäaikaissairaudet aiheuttavat usein monenlaisia kustannuksia reseptilääkkeiden, itsehoitolääkkeiden, apuvälineiden ja oheistarvikkeiden muodossa.

SOSTEn koordinoima Potilas- ja kansanterveysjärjestöjen verkosto POTKA kartoittaa kyselyn avulla sairastamisen kustannuksia, jotka aiheutuvat välttämättömistä hoitotarvikkeista, itsehoitolääkkeistä ja muista lääkkeistä, jotka eivät kuulu Kela-korvauksen piiriin.

Kyselyn tavoitteena on koota tietoa järjestöjen vaikuttamistyön tueksi ja tuoda sairastuneiden näkökulmia ja mahdollisia haasteita päätöksentekijöiden tietoon.

Kyselyyn vastataan anonyymisti, eikä vastaajien henkilöllisyys tule esille missään kyselyn, aineiston analysoinnin tai tulosten julkaisemisen vaiheessa. Kysely on auki 10.3.2024 asti. Pääset vastaamaan kyselyyn alla olevan painikkeen avulla.

Lämmin kiitos osallistumisestasi!

Lisätietoja:

Pia Londén tutkimuksen erityisasiantuntija