Skip to content

Huomaatko virtuaalitapahtuman hyvät puolet?

16.3.2021 13.00

SOSTEtalk!
JärjestöhommissaJärjestöilleSOSTEtalk!
erityisasiantuntija, koulutukset ja tapahtumat

SOSTEtalk! 2021 järjestetään virtuaalitapahtumana koronapandemiatilanteen ja -rajoitusten vuoksi. Virtuaalitapahtumassa emme saa samaa osallistumisen ja elämysten kokemusta kuin livetapahtumassa. Toisaalta, asian voi kääntää toisin päin ja voimme kysyä, mitä uutta tai parempaa virtuaalitapahtuma tarjoaa?

Osallistua voit mistä vain

Tapahtumaan osallistut oman tietokoneen tai mobiililaitteen kautta, lisäksi tarvitset vain nettiyhteyden. Sinun ei tarvitse matkustaa tapahtumapaikalle halki Suomen tai varata majoitusta. Vaivan lisäksi ympäristökuormitus pienenee matkustuksen vähentyessä.

Valitse haluamasi paikka – kotisohva, työpöytä, lukunurkkaus – ja asetu mukavasti, avaa yhteys ja kirjaudu tapahtumaan. Tapahtuma-alusta avautuu koneellesi ja voit osallistua haluamiisi seminaareihin neljän teeman alla, katsoa tietoiskut tai pyöriä näyttelyalueella. Kukaan ei häiriinny, jos vaihdat rinnakkaisseminaarista toiseen kesken ohjelmatunnin, tai jopa kuuntelet kahta seminaaria yhtä aikaa eri laitteilta!

Verkostoidu chat-alustalla

Virtuaalisella tapahtuma-alustalla et voi tavata osallistujia kasvokkain ja vaihtaa kuulumisia uusien tuttavuuksien kanssa. Voit kuitenkin avata keskustelun chat-alustalla jonkun toisen osallistujan kanssa. Kun tapahtuma-alustalle rekisteröityessäsi kirjaat nimesi ja organisaatiosi, sinut tunnistetaan osallistujalistalta.

Näyttelypisteillä voit keskustella osaston päivystäjien kanssa chat-ruudussa tai mahdollisesti kasvokkain etäkokousyhteydellä. Näytteilleasettajana et joudu roudaamaan paikalle roll upeja, laatikoittain esitteitä tai muuta messurekvisiittaa.

Ympäristöystävällinen tapahtuma

Kaikki tapahtumassa jaettava materiaali on saatavilla ainoastaan sähköisesti. Sinulle ei jaeta ilmoittautumistiskillä messukassia täynnä esitteitä ja jakotuotteita, vaan saat valita näyttelypisteiltä haluamasi esitteet pdf-muodossa omaan sähköiseen messukassiisi. Samaan kassiin voit tallentaa muistutukset kiinnostavista ohjelmatunneista.

Osallistujajoukko ei aiheuta vessajonoja

SOSTEtalk!-tapahtuman ohjelma on aikataulutettu siten, että sinulle jää aikaa lounaalle ja kahvitauoille. Harmi kyllä, et pääse nauttimaan Sibeliustalon antimista, mutta vastaavasti voit varata juuri itsellesi mieleiset herkut omalle tapahtumapaikallesi! Saat siis kerrankin sellaiset kokouseväät, mistä olet aina haaveillut.

Tällä kertaa tauoilla ehtii varmasti myös vessaan, sillä yhtä aikaa tauolle siirtyvä osallistujajoukko ei aiheuta vessajonoja.

Perinteisiä seminaarielämyksiä virtuaalitapahtuma ei voi tarjota. Mutta näillä eväillä voit saada uudenlaisia kokemuksia ja elämyksiä messukassiisi!
Tutustu tapahtuman monipuoliseen ja ajankohtaiseen ohjelmaan, ja ilmoittaudu mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Järjestöhommissa -blogi

Kaikki blogin artikkelit
Blogi
asiantuntijalääkäri

12.4.2022 13:00

Blondi tuli taloon

Hyvinvointi ja terveys Ensimmäinen kuukausi SOSTEn asiantuntijalääkärinä on takana. Vauhtia on piisannut, mutta vaaralliset tilanteet ovat olleet onneksi Suomen rajojen ulkopuolella. Olen koulutukseltani yleislääketieteen erikoislääkäri, ja aiemmissa töissä olen toiminut kliinisessä työssä niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Ukrainan sota on palauttanut vahvasti mieleeni palvelun Sotainvalidien Veljesliiton Kyyhkylän kuntoutussairaalassa. Sote-uudistuksen kanssa olen paininut kaikilla tuotantokausilla niin kunnan, kuntayhtymän kuin […]

Blogi

23.11.2021 09:00

Kiteytä, ihminen!

Järjestöille Otsikon huudahduksen voisi moni meistä itselleen toisinaan todeta, ja vaikuttavuusasioissa jos missä tätä tarvitaankin. Olemme järjestäneet vuoden aikana työpajoja, joissa on käsitelty sitä, miten voi parantaa oman toiminnan tuloksellisuuden hahmottamista ja vaikutusketjun kuvaamista. Mitä tapaamisista on jäänyt käteen? Paljonkin – niin osallistujille kuin vetäjille. Yhteen kokoontumalla ja yhdessä pohtimalla tapahtuu oppimista ja syntyy oivalluksia. Yllätys […]

Blogi

11.12.2020 11:00

Tunnistatko vaikuttavuuden solmukohtia?

Järjestöille Vaikuttavuuden arviointi tai toiminnan tulosten tarkastelu ei ole aina helppoa. Siinä missä me SOSTEssa olemme nähneet oppimista vaikuttavuutta käsitelleissä sparrauksissa ja koulutuksissa, olemme myös itse oppineet niissä erilaisista vaikuttavuuden arvioinnin solmukohdista. Jos jokin tuloksellisuuden arvioinnissa on sinua tökkinyt, olisikohan sinullakin jokin seuraavista kuudesta solmukohdasta avaamatta. Tiedolliset solmukohdat Kolme ensimmäistä solmukohtaa ovat kaikille yhteisiä. Niitä voi […]