Skip to content

SOSTEtalk! – Kestävä tulevaisuus

sostetalk2021 logoVirtuaalinäyttely ja viestintäpaketit

SOSTEtalk!-tapahtuman etusivulle

Lahdessa 13. – 14.4. hybriditapahtumana järjestettävä SOSTEtalk! tarjoaa useita näkymisen ja kohtaamisen paikkoja tapahtumassa, ennen tapahtumaa ja sen jälkeen.

Osallistujat tulevat sosiaali- ja terveysjärjestöistä, muista järjestöistä, kunnista, maakunnista, valtiohallinnosta sekä järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa yhteistyötä tekevien yksityisten toimijoiden parista. Ohjelmaa on tarjolla niin päättäjille, johtajille asiantuntijoille kuin työntekijöille. 

Tapahtuma järjestetään hybridinä siten, että osallistujia on sekä Lahden Sibeliustalossa tapahtumapaikalla, että etäyhteyksien päässä. Tapahtuman näyttely toteutetaan virtuaalimessuina ja viestintäpaketit virtuaalisina.  

Tutustu ja varaa omasi! Näyttelypisteitä ja viestintäpaketteja on tarjolla rajoitettu määrä ja ne jaetaan varausjärjestyksessä.

Lataa SOSTEtalk! mediakortti

 

Näyttely- ja viestintäpaketit

Virtuaaliset näyttelypisteet

Haluatko esitellä palveluitanne, tuotteitanne tai muuta tarjontaanne näyttelypisteellä? Näyttelypisteistä voit valita joko pienen tai ison. Molemmat sisältävät kuva- ja logopaikan, tilan yhteystiedoille ja kuvaustekstin. Isommassa lisäksi paikka videolle ja mahdollisuus chattiruutuun. 

Hinnat sisältävät 2 osallistujapassia etäosallistumiseen:

  • pieni virtuaalinäyttelypiste: 800 € (alv-vapaa)
  • iso virtuaalinäyttelypiste: 950 € (alv-vapaa)
Varaa virtuaalinäyttelypiste 22.3. mennessä

Mainos ohjelman tauoilla

Sähköinen näkyvyys mahdollistaa lyhyen videon tai powerpoint-esityksen Sibeliustalon kuvaruudulla ja etäohjelman striimissä. 

Hinta sisältää 1 osallistujapassin etäosallistumiseen:

  • mainos: 700 € (alv-vapaa)
Varaa mainos ohjelman tauolle

Sähköinen materiaali osallistujille jaettavassa virtuaalisessa työkalupakissa

Työkalupakki tavoittaa kaikki tapahtuman osallistujat sekä paikan päällä että etänä. Tässä jaat sähköisen oppaasi tai esitteesi 2-sivuisena pdf-muodossa.

Hinta sisältää 1 osallistujapassin etäosallistumiseen:

  • materiaali työkalupakissa: 700 € (alv-vapaa)
Varaa paikka virtuaalisesta työkalupakista

Tietoisku

Jaa lyhyt tietoisku toiminnastanne tai hyvistä käytännöistänne YouTube-videona osallistujille erillisessä virtuaalisessa tietoiskutilassa.  

Hinta sisältää 1 osallistujapassin etäosallistumiseen:

  • tietoisku: 700 € (alv-vapaa)
Varaa tietoisku

Mainospaikka osallistujille jaettavassa uutiskirjeessä

Tiivistä tarjontanne napakaksi teksti- ja kuvapaketiksi ja jaa se osallistujavahvistusviestissä kaikille osallistujille. Mainos sisältää 500 merkkiä välilyönteineen ja yhden kuvan jpg-muodossa. 

Hinta ei sisällä osallistujapassia:

  • mainos uutiskirjeessä: 450 € (alv-vapaa)
Varaa mainospaikka osallistujakirjeestä

Laajemmat kumppanuudet

Tarjoamme räätälöityjä paketteja, jotka sisältävät useita eri viestintäkanavia myös edellä mainittujen pakettien lisäksi. Ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää näkymisen tapoja osallistujien iloksi ja hyödyksi! Laajempiin kumppanuuksiin liittyen ota yhteys erityisasiantuntija Outi Majaseen.

Peruutusehdot

Varaukset ovat heti sitovia. Osallistujien tietoja voidaan muuttaa 1.4.2021 saakka.