SOSTE eduskuntavaalitilaisuuksissa

SOSTE on mukana puhumassa tai järjestämässä useita eduskuntavaalien läheisyydessä pidettäviä tilaisuuksia, jotka on lueteltu alla. Lista päivittyy tilaisuuksien varmistuttua.

Olethan jo tutustunut SOSTEn vaalitavoitteisiin?


Kansalaisyhteiskunnan ja demokratian tila – pitäisikö meidän olla huolissaan? 

Vahva kansalaisyhteiskunta on sekä toimivan demokratian, yhteiskuntarauhan että kestävän kehityksen edellytys. Siitä huolimatta kansalaisyhteiskunnan tila kapenee globaalisti. Miten Suomi voi tukea kansalaisyhteiskuntaa globaalisti ja Euroopan unionissa? Kuinka varmistetaan kansalaisyhteiskunnan toimintaedellytykset Suomessa? SOSTE ja suomalaisten kehitysjärjestöjen kattojärjestö Fingo järjestävät vaalipaneelin, jossa keskustellaan näistä aiheista.

Aika: Torstaina 28.3. klo 16.00 – 18.00
Paikka: Kaisa-talon Kirja & Kahvi (Vuorikatu 7, Helsinki)Mitä seuraavaksi SOTEssa?

Paneelikeskustelu sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta. Tilaisuuden järjestää Vapaus valita toisin ry yhteistyökumppaneineen.

Aika: Maanantaina 25.3. klo 18 – 20
Paikka: Helsingin yliopisto, Yliopistonkatu 3, Porthanian luentosali III


Hyvinvoiva Satakunta 2023 – Järjestöjen eduskuntavaalitilaisuus

Tilaisuudessa pohditaan, mitä seuraavalla hallituskaudella tulisi tehdä ja kerrotaan esimerkkejä terveyden edistämisen taloudellisista vaikutuksista. Alustusten jälkeen käydään keskustelua siitä, miten hyvinvoivaa Satakuntaa rakennetaan.

Tilaisuuden järjestää Satakunnan Järjestöyhteistyöryhmä JYTRY, Satakunnan yhteisökeskus, Yksi elämä -verkosto ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

Aika: 22.3.2019 klo 10.00–13.00
Paikka: Pori, Yhteisötalo OtavaFacted Up EU: Puoluejohdon EU-vaalipaneeli ja kampanjastartti

Paneeli käsittelee Suomen EU-politiikan linjaa, Euroopan tulevaisuutta ja Suomen paikkaa EU:ssa. Paneelin jälkeen käynnistyy Facted Up EU -kampanja.

Tilaisuuden järjestää Eurooppalainen Suomi ry ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen tilaisuuteen päättyy pe 15.3.2019 kello 15:00. Tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aika: 21.3. klo 8.00 – 12.00
Paikka: Helsinki, Paasitorni, Sirkus-Sali