Rahapelihaittakoulutus järjestöille


Etusivu / Tapahtumat / Rahapelihaittakoulutus järjestöille
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
27.5.2021 09:00 – 27.5.2021 11:00
Kenelle:
SOSTEn jäsenjärjestöissä ja EHYT ry:n jäsenyhdistyksissä työskenteleville ja vapaaehtoisena toimiville henkilöille (mukaanlukien valtakunnallisten järjestöjen paikallisyhdistykset)

EHYT ry järjestää SOSTEn ja EHYT ry:n jäsenjärjestöille suunnatun Rahapelihaittakoulutuksen järjestöille. Koulutuksen tavoitteena on järjestöjen tietoisuuden lisääminen rahapelihaitoista. Koulutuksen jälkeen järjestö- ja yhdistystoimijat osaavat tunnistaa rahapelihaittoja omassa järjestössään ja toimia omien mahdollisuuksiensa mukaan rahapelihaittojen ehkäisemiseksi. Koulutus sisältää tietoa ja toimintamalleja mm. rahapelaamisen puheeksiotosta.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä järjestöjen tietoisuutta ja osaamista:

Koulutuksessa hyödynnetään SOSTEn Rahapelihaittojen ehkäisy ja sote-järjestöt -opasta.

Koulutus on maksuton ja järjestetään Teams-alustalla. Suosittelemme osallistumista tietokoneella Teams-ohjelman kautta, mutta osallistuminen onnistuu mobiililaitteellakin. Koulutukseen osallistuneet voivat hakea sähköistä ”Puhutaan rahapelaamista järjestöille” -osaamismerkkiä.

Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki sähköpostiin 25.5. ja tietoa koulutuksesta sekä koulutukseen liittyvä, lyhyt ja vapaaehtoinen ennakkotehtävä 21.5.2021.

Koulutukseen mahtuu mukaan 100 osallistujaa.

Lisätietoja