Tietoturvan perusasiat kuntoon järjestöissä! -webinaari


Etusivu / Tapahtumat / Tietoturvan perusasiat kuntoon järjestöissä! -webinaari
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
17.11.2020 09:00 – 17.11.2020 10:00

Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä webinaarissa saat lyhyen johdatuksen tietoturvan perusteisiin ja ensiapua järjestön tietoturvan haasteiden selvittämiseen. Miten varmistaa riittävä tietoturva järjestön kaikessa toiminnassa mukaan lukien vapaaehtoistoiminta? Miten turvallisia ovat järjestöjen käyttämät eri sovellukset? Miten toimia, jos epäilee tietoturvahyökkäystä tai jatkuvat huijausviestit tai kalasteluviestit vaivaavat?

Puhuja webinaarissa on Anu Laitila, KyberVPK. Hän toimii tietoturva-asiantuntijana kyberturvayhtiö Nixussa ja vastaa kyberharjoituksien ja -koulutuksien liiketoiminnasta. Vapaa-ajallaan Anu tuottaa ja toteuttaa koulutuksia mm. Naisten Valmiusliitolle ja toimii KyberVPK:ssa vapaaehtoisena.

Webinaariin mahtuu 500 osallistujaa. Webinaari tallennetaan ja tekstitetään ja se on myöhemmin katsottavissa SOSTEn Youtube kanavalla.

Tilaisuudet materiaalit:

Anu Laitila (pdf)

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa alla:

Digiosaavat järjestöt -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

Ohjelma

9:00

Tilaisuus alkaa

9:00

Tervetulosanat

Tietoturvan perusasiat kuntoon järjestöissä!

Anu Laitila, KyberVPK

10:00

Tilaisuus päättyy