Yhdistyksen kokoukset poikkeustilanteessa – te kysyitte, me vastaamme -webinaari


Etusivu / Tapahtumat / Yhdistyksen kokoukset poikkeustilanteessa – te kysyitte, me vastaamme -webinaari
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
21.4.2020 10:00 – 21.4.2020 11:00

Määräävätkö yhdistyksenne säännöt, että yhdistyksen vuosikokous on pidettävä tiettyyn päivämäärän mennessä keväällä, mutta koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne ja tällä hetkellä 13.5 asti voimassa olevat rajoitukset koskien kokoontumista ja liikkumista vaikeuttavat kokouksen koollekutsumista?

Tässä koulutuksessa käymme läpi 27.3. Siviksen ja Sosten yhdessä järjestämässä webinaarissa esille nousseita erityiskysymyksiä yhdistyksen kokouksista poikkeustilanteissa. Käsittelemme myös webinaaripäivänä saatavilla olevan tiedon perusteella oikeusministeriön lakiehdotusta yhdistysten vuosikokousten järjestämistä poikkeustilanteessa.

Webinaarin kouluttajana toimii SOSTEn lakimies Patrik Metsätähti, jolle järjestöjen tukeminen juridisten kysymysten ja ongelmien ratkaisemisessa on tuttua hommaa. Patrikilla on pitkä kokemus järjestöjä ja yhdistyksiä kohtaamista juridisista tarpeista ja huolenaiheista.

Katso tallenne tekstitetynä alta (Tekstityksen saa päälle ”Tekstitykset”-painikkeesta.).

Ennen webinaariin osallistumista kannattaa tutustua 27.3. järjestetyn webinaarin tallenteeseen, jossa käydään läpi perusasiat yhdistyksen kokouksista poikkeustilanteissa. Tuon tilaisuuden tekstitetty tallenne löytyy täältä.

Webinaari järjestetään Zoom -verkkokokoustyökalulla. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

10:00

Tilaisuus alkaa

10:05
Yhdistyksen kokoukset poikkeustilanteessa – te kysyitte, me vastaamme

lakimies Patrik Metsätähti, SOSTE

11:00

Tilaisuus päättyy

Lisätiedot

Opintokeskus Sivis: Annika Tahvanainen-Jaatinen,  annika.tahvanainen-jaatinen@ok-sivis.fi