Skip to content

Onneksi on joku – kampanja tekee järjestöt näkyväksi

17.6.2020 11.30

Järjestöille
JärjestötKansalaisyhteiskunnan rahoitusKansalaisyhteiskuntaJärjestöilleJärjestöopas

SOSTE kutsuu kaikki sosiaali- ja terveysalan järjestöt mukaan viestimään yhteisen Onneksi on joku -sateenvarjon alla. Tavoitteena on, että Onneksi on joku -viesti tavoittaa kaikki Suomessa tämän vuoden aikana.

Poikkeuksellinen kevät 2020 on heikentänyt sosiaali- ja terveysalan järjestöjen rahoituspohjaa. Samaan aikaan sote-järjestöjä ja niiden tarjoamaa tukea ja apua tarvitaan jopa entistä kipeämmin. Juuri nyt pitää tehdä näkyväksi järjestöjen työ ja sen arvo, merkitys ja vaikutus yhteiskunnassa. Tämä on tavoitteena Onneksi on joku -kampanjassa. Näytetään yhdessä millaista tukea, turvaa ja iloa ihmisille, ihmisryhmille ja koko yhteiskunnalle järjestöissä saadaan aikaan. Kun kaikki sote-alan järjestöt käyttävät ääntään yhdessä, meidät varmasti kuullaan. Nyt tarvitaan aktiivista, tehokasta ja yhtenäistä viestiä ja viestintää. Tehtävämme on saada yhteiskunta havahtumaan ajatukseen, että onneksi sote-järjestöjä on. Onneksi on joku.

Kampanjoidaan koko vuosi 2020

SOSTE on tuottanut Onneksi on joku -kampanjointiin aineistoa, jota järjestöt saavat hyödyntää omassa toiminnassaan vapaasti. Mitä useampi meistä vie eteenpäin yhteistä viestiä, niin sitä useamman se myös tavoittaa. Tule mukaan ja kerro kaikille. Onneksi on joku.

Kampanjan teksti- ja some-sisältöjä voivat kaikki järjestöt ryhtyä tuottamaan ja jakamaan heti. Kampanjan videoita julkistetaan ensi syksyn Järjestöjen päivästä 1.10. lähtien. SOSTE jakaa järjestöjen viestejä omissa some-kanavissaan. Kannustamme myös kaikkia jakamaan toistemme tekemiä tarinoita ja tuotoksia niin saamme järjestöjen äänelle vahvistimen ja voimaa kampanjalle. Muista siis käyttää kampanjan #onneksionjoku-tunnusta.

Tukea ja materiaalia viestintään

 

Onneksi on joku -kampanjan pinkkipohjainen tunnus

Muut teeman artikkelit

Uutinen

30.6.2020 15:51

Koronaviruksen perusteella myönnettävää kustannustukea voivat hakea myös liiketoimintaa harjoittavat säätiöt ja yhdistykset

Järjestöille Uutta kustannustukea voi hakea Valtiokonttorista  7.7.2020 alkaen. Haku tapahtuu sähköisellä hakemuksella Valtiokonttorin verkkosivulla. Tukea on haettava viimeistään 31.8.2020. Tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia. Tuki kohdentuu koronaviruspandemiasta kaikkein eniten kärsiviin yrityksiin ja toimialoihin. Kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, jotka täyttävät seuraavat ehdot: Yrityksen toimiala kuuluu […]

Uutinen

16.6.2020 14:02

Höstens M/S SOSTE 2020 har inhiberats

M/S SOSTE SOSTE har beslutat att inhibera M/S SOSTE 2020-evenemanget. Beslutet har fattats på grund av höstens osäkra situation med coronapandemin. De anmälningar som gjorts till kryssningen annulleras och betalda deltagaravgifter returneras i sin helhet från resebyrå Matkapojat ab. Om du har frågor om enskilda resebokningar eller gruppbokningar, ta kontakt med ryhmat.tampere@matkapojat.fi eller tel. 010 2323200 gärna […]

Uutinen

16.6.2020 09:59

Syksyn M/S SOSTE 2020 on peruttu

M/S SOSTE Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 6.-7.10.2020. Peruutuspäätös on tehty syksyn epävarman koronapandemiatilanteen vuoksi. Risteilylle tehdyt ilmoittautumiset peruutetaan ja maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisenä matkatoimisto Matkapojat oy:n toimesta. Mikäli sinulla on kysyttävää yksittäisestä matkavarauksesta tai ryhmävarauksesta, ota yhteyttä ryhmat.tampere@matkapojat.fi tai soittamalla 010 2323200 mielellään 26.6. mennessä. näyttelystä, viestintäpaketeista, muista kumppanuuksista tai ohjelmasta, ota yhteyttä mssoste@soste.fi.