Järjestöt ilmastonmuutoksessa -verkkotyöpaja


Etusivu / Tapahtumat / Järjestöt ilmastonmuutoksessa -verkkotyöpaja
Missä:
Verkkotilaisuus
Milloin:
7.4.2020 09:00 – 7.4.2020 12:00

Monissa sosiaali- ja terveysalan järjestöissä on aloitettu työt ilmastonmuutokseen varautumiseksi, mutta valtaosalla työ on vasta alussa. Vaikka tietoisuus ilmastonmuutoksesta on lisääntynyt, niin sopeutumistoimet sote-sektorilla ovat vielä alkutekijöissä.

SOSTE tarjoaa mahdollisuuden päästä kuulemaan, miten järjestöt ja sote-sektori ovat varautuneet ilmastonmuutokseen sekä keskustelemaan niitä koskevista odotuksista.

Työpajakeskustelu pohjautuu MDI:n ja Tietotakomon SOSTElle toteuttamaan kirjallisuuskatsaukseen ilmastonmuutoksen vaikutuksista sote-sektoriin. Sen keskiössä on erityisesti heikoimmassa asemassa olevien ihmisten näkökulma aihepiiriin. Lisäksi aiheeseen johdattelee SOSTEn Järjestöbarometrikyselyn tulokset siitä, miten järjestöt ovat varautuneet toiminnassaan ilmastonmuutokseen.

Ilmoittautuminen

HUOM! Verkkotyöpaja toteutetaan Zoom Client for Meeting -ohjelmalla. Saat ohjeet ohjelman käyttöön sähköpostilla ennen tapahtumaa. Ohjelman yleisistä puheenvuoroista on saatavilla tallenne tapahtuman jälkeen.

Lataa Sosiaali- ja terveysjärjestöt ilmastonmuutostyössä (pdf, 1 Mt)

Lataa Työpajan koko materiaali  (pdf, 2 Mt)

Ohjelma

9:00
Ohjelma alkaa

Sosiaali- ja terveysjärjestöt ilmastonmuutostyössä

tutkija Anne Eronen SOSTE

Ilmastonmuutos luonnontieteellisenä ilmiönä
Marko Nurminen 
Tietotakomo

Ilmastonmuutoksen merkitys sotealalle
Samuli Manu 
MDI

Työpajaosuus

12:00

Ohjelma päättyy

Lisätietoja