Skip to content

SOSTE etsii viestinnän erityisasiantuntijaa

3.5.2019 14.12

Järjestöille
SOSTEJärjestöille

SOSTE etsii sosiaalisesta mediasta ja visuaalisesta viestinnästä vastaavaa erityisasiantuntijaa. Oletko se sinä?

Vastuullasi on SOSTEn some-kanavien koordinointi ja sisällön tuottaminen niihin. Lisäksi tuet asiantuntijoitamme heidän viestiensä terävöittämisessä, tutkimustulosten ja julkaisujen kuvittamisessa sekä videoiden tai podcastien tuottamisessa.

Hakijalta edellytämme

  • yleisimpien sosiaalisen median kanavien tuntemusta ja uteliaisuutta uuteen
  • somen analytiikkatyökalujen tuntemusta
  • sujuvuutta yhteiskunnallisten teemojen käsittelyssä

Arvostamme kokemusta ja osaamista

  • kuvankäsittelystä
  • videoiden tekemisestä ja editoimisesta sekä
  • äänitysten toteuttamisesta ja audion editoinnista.

Punttisi ei saa tutista, vaikka aiheena olisi järjestörahoitus, eriarvoisuus tai sote-uudistus. Syvällistä tietoa sosiaali- ja terveyspolitiikan teemoista emme edellytä. Yhteiskunnan rakenteiden ymmärrys ja yhteiskunnallisen keskustelun lukutaito kehittyy työn ohessa, mutta kiinnostus tai riittävät pohjatiedot auttavat luovimaan maailmassamme.

SOSTEn viestintätiimi tukee järjestön tutkimus-, koulutus- ja vaikuttamistoimintaa. Nelihenkinen tiimimme koordinoi mediasuhteita, verkkosivujen sisältöjä, julkaisujen, uutiskirjeen ja blogien ym tuotantoa sekä valvoo ja kehittää järjestön brändiä. Teemme töitä tiiminä, autamme ja sparraamme toisiamme. Meillä hyvät kehitysideat otetaan ilolla vastaan, ja niitä pyritään resursoimaan niin ajalla kuin rahoituksellakin. Työskentelemme monialaisesti yhteistyössä SOSTEn asiantuntijoiden, jäsenten, sidosryhmien ja viestinnän kumppaneiden kanssa, joten kyky verkostomaiseen työskentelyyn on avuksi.

SOSTEn tehtävä on edistää ihmisten hyvinvointia ja järjestöjen elinvoimaa. Teemme sitä tutkimuksilla ja selvityksillä, laatimalla suosituksia, vaikuttamalla sosiaali- ja terveyspoliittisessa päätöksenteossa, sekä kouluttamalla ja tukemalla järjestöjä. Vakavien teemojen käsittelyn jälkeen juomme aina perjantaisin yhdessä kahvit. Meillä viihtymisessä auttaa, jos on mieleltään ainakin pikkusen maailmanparantaja.

Tarjoamme mahdollisuuden edistää hyvää elämää ja järjestöjen elinvoimaa mainiossa seurassa, työpaikan Helsingin keskustassa, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, lounas- ja virike-edut sekä fiksut työvälineet. Huomaathan, että työsuhde alkaa elokuussa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 17.5. kello 15.00 mennessä. Haastattelut pidämme 28. ja 29.5. Otamme vastaan myös (linkitettyjä) videohakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Milla Halme. Hänen kanssaan voi sopia puheluajan tekstiviestitse 050-5676361.

Toivomme hakemuksia moninaiselta joukolta eri taustoista tulevia ihmisiä. Noudatamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua eli samantasoisista hakijoista valitsemme ensisijaisesti aliedustetussa ryhmässä olevan.

Muut teeman artikkelit

Uutinen

10.5.2019 08:00

Kyselyn tulos: yhteistyö kiinnostaa sekä sosionomiopiskelijoita että sote-järjestöjä

SOSTEsta lähetettiin helmikuun lopulla kaksi kyselyä, joita SOSTEssa työharjoittelussa ollut Laurean sosionomiopiskelija Riikka Palo oli suunnitellut yhdessä järjestöpäällikkö Riitta Kittilän ja SOSTEn tutkimusasiantuntijoiden kanssa. Kyselyt liittyivät SOSTEn ja Laurean tammikuussa alkaneeseen yhteistyöprojektiin, jonka myötä SOSTEn ja sosiaali- ja terveysjärjestöjen on tarkoitus tulla tutummaksi laurealaisille. Tarkoitus on myös, että Laurean opiskelijat löytäisivät opintoihin liitettävää toimintaa sosiaali- […]

Uutinen

9.5.2019 14:00

Hjälp oss förnya reglerna för civilsamhällets verksamhet

Justitieministeriets arbetsgrupp utreder på vilket sätt man skulle kunna förbättra och öka verksamhetsmöjligheterna för föreningar och andra aktörer inom civilsamhället. Målet är att främja frivillig verksamhet och skapa mindre reglerade verksamhetsformer. Med den här enkäten samlar arbetsgruppen in information och synpunkter om utvecklingsbehov i den gällande lagstiftningen och i nuvarande praxis. Du kan ge värdefull […]

Uutinen

7.5.2019 15:00

Sote-järjestöjen hallitusohjelmatavoitteissa investoidaan hyvinvointiin

Hallitusohjelmaneuvotteluissa ratkaistaan, miten huomisen Suomi voi. Tähän keskusteluun osallistuu laajasti myös monet kansalaisyhteiskunnan toimijat. Sote-järjestöt tavoittavat myös kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat ihmiset. Siksi ne pitävät esillä perusoikeuksia sekä hyvinvointiin tehtäviä investointeja ja kanavoivat kriittisiäkin ääniä lainsäädäntötyöhön. SOSTE kokoaa yhteen yli 200 sosiaali- ja terveysjärjestöä rakentamaan sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edellytyksiä, osallistumismahdollisuuksia sekä oikeudenmukaista ja vastuullista […]