Digiosaavat järjestöt -webinaarisarja tukee järjestöjen digiosaamista


Etusivu / Uutiset / Digiosaavat järjestöt -webinaarisarja tukee järjestöjen digiosaamista

Webinaarisarjan logo, jossa lukee DIGIOSAAVAT järjestötMarraskuun puolessa välissä käynnistyy Digiosaavat järjestöt -webinaarisarja. Digiosaavat järjestöt -koulutuskokonaisuudessa saadaan työkaluja ja vinkkejä järjestötoiminnan digitaalisiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin. Sarja on suunnattu kaikille järjestötyötä tekeville ja sillä vahvistetaan järjestöjen digiosaamisen kehittymistä.

Koulutuskokonaisuudessa saadaan tietoa tietoturvasta, opitaan verkkokoulutuksista, jaetaan kokemuksia etävuosikokousten järjestämisestä ja kuullaan hybriditapahtumien toteutuksesta. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa käsitellään tietoturvaa. Tietoturvan perusasiat kuntoon järjestöissä -webinaari järjestetään 17.11.

Webinaarisarja toteutetaan tämän syksyn ja ensi kevään aikana. Webinaareihin osallistuminen on maksutonta. Webinaarisarjan järjestävät yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Suomen Olympiakomitea ja SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.

Syksyn 2020 webinaarit

Kevään 2021 webinaariteemat

Lisätietoja antaa SOSTEn järjestöpäällikkö Riitta Kittilä.