SOSTEn koordinoima toimitilayhteistyö

SOSTE on koordinoinut vuoden 2022 keväästä sosiaali- ja terveysjärjestöjen tukipalveluita ja toimitilaratkaisuja uudistavaa yhteistyötä. Toiminnan tarkoituksena on auttaa järjestöjä vähentämään turhia kiinteitä kuluja.

Järjestöjen tukipalveluilla tarkoitamme henkilöstöasioita, kirjanpitoa, palkanlaskentaa, hankintoja, avustusasioita, kiinteistöasioista, ICT-asioita, viestintää ja järjestön hallintoa yleensä. Oikeastaan kaikkea sitä toimintaa mikä välillisesti tukee järjestöjen sääntöjen tarkoituspykälän toteutumista.

  • Voitte ottaa maksutta käyttöönne verkoston ja yhteistyötahojenne kanssa Tehostamo-applikaation.
  • Julkaisemme alla sote-järjestön omistamien tukipalveluita tarjoavien yhteiskunnallisen yrityksen tietoja. Jos haluatte oman toimijanne tiedot julkaistavaksi, ole yhteydessä erityisasiantuntija Ari Inkiseen.
  • Voitte myös ilmoittautua sparrausrinkiin, jossa useampi järjestö jopa yhdessä pohtia tukipalveluihin liittyviä muutoksia ja uudelleen järjestelyitä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Taloushallintopalveluita tarjoavat toimijat

KYT-tilitoimisto

KYT-tilitoimisto on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki-Osuuskunnan toimintaa joka tarjoaa palvelua sosiaali- ja terveysalan järjestöille. Erityisosaamista ovat esimerkiksi EU-projektien kuten ESR:n ja EAKR:n tai kansallisten rahoittajien kuten STEA:n tai ELY:n hankkeisiin liittyvät taloushallinnon tehtävät. Tilitoimistolla on vahva osaaminen järjestöjen taloushallinnosta. (Y-tunnus 1578675-5)

Lisätietoa antaa: Taloushallinnon koordinaattori Hanna Jäntti, hanna.jantti@kyt.fi

Palvelukonttori Tarkka Oy

Suomen Setlementtiliitto ry:n kokonaan omistama Palvelukonttori Tarkka Oy on perustettu palvelemaan erityisesti järjestökenttää talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Täyden palvelun talous- ja HR-toimisto Palvelukonttori Tarkka Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka on järjestökentän toimijan paras ja asiantuntevin kumppani. Me tunnemme järjestöjen erityispiirteet ja tiedämme, millaisia arkipäivän haasteita järjestöillä on arvokkaan toimintansa turvaamiseksi. (Y-tunnus 3167341-9)

Lisätietoa antaa: Toimitusjohtaja Mari Muurinen, mari.muurinen@setlementti.fi

VaTa Järjestöpalvelu Oy

VaTa Järjestöpalvelu Oy on SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:nKuurojen Palvelusäätio sr:n ja Kuuloliitto ry:n yhteisomistusyritys. Se on perustettu kolmannen sektorin toimijoiden erityistarpeisiin perustettu taloushallinnon palvelukeskus. Tuotamme taloushallinnon palvelut ammattitaitoisesti, luotettavasti ja yhteistyössä teidän kanssanne. Käytössämme ovat modernit taloushallinnon järjestelmät, joiden avulla yhteistyö sujuu hyvin ja hallintoon liittyvät tiedot ovat aina saatavilla sähköisessä muodossa reaaliaikaisesti. (Y-tunnus 2721922-1)

Lisätietoa antaa: Controller Tapio Kauppinen, puh. 040 450 1946, tapio.kauppinen@jarjestopalvelu.fi.

Toimitiloihin liittyvät palvelut

Tilapankki.fi-palvelu

Tilapankki.fi-palvelun avulla järjestön on helpompi toteuttaa tilojen varaus- ja vuokraustoimintaa. Sähköinen varauskalenteri helpottaa tilavarausten hallinnointia. Verkkokauppa poistaa jälkikäteen tehtävän laskutuksen. Järjestön tarvitsee vain allekirjoittaa sopimus tilan liittämisestä varaus- ja maksupalvelujärjestelmään Indcare Oy:n kanssa ja ilmoittaa palveluun syötettävät tilatiedot lomakkeella. Verkkokaupan käyttöönotto edellyttää erillistä sopimusta Visma Payments Oy:n kanssa. Palvelun käyttöönotto on järjestöille maksutonta HyTe ry:n kautta. Palvelun tarjoaa Indcare Oy (Y-tunnus 2763495-1), joka on HyTe ry:n (Y-tunnus 1953125-8) 100% omistama yritys. Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. 

Lisätietoa antaa:  info@tilapankki.fi

Yhteiskunnallinen yritys

Lue lisää yhteiskunnallisesta yrityksestä ja sen toiminnan kehittämisestä Yhteiskunnallisen yrityksen osaamiskeskuksen verkkosivulta.

Hyvä tietää

Yhteyshenkilöt