SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma

Vuosi 2023 on sosiaali- ja terveyshuollon supervuosi! Tammikuun alussa vuosikymmeniä suunnitellusta sote-uudistuksesta tulee totta, kun hyvinvointalueet aloittavat toimintansa. Huhtikuun eduskuntavaalit linjaavat taas neljäksi vuodeksi eteenpäin sosiaali- ja terveyspalveluiden suuntaa. Muun muassa näistä teemoista pääset tuoreeltaan keskustelemaan ja kuulemaan erilaisia näkemyksiä Jyväskylässä 26.-27.4. järjestettävässä kaksipäiväisessä SOSTEtalk!-tapahtumassa.

SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka molemmat päivät tarjoavat ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan puheenvuoroja, tietoa, esimerkkejä, koulutuksia, hyviä käytäntöjä sekä korkeatasoista yhteiskunnallisista keskustelua.

Tapahtumaan kokoontuvat sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostuneet ammattilaiset, päättäjät sekä järjestöjen edustajat.

Nähdään huhtikuun lopussa vuoden 2023 tärkeimmässä sosiaali- ja terveysalan verkostoitumistapahtumassa Keski-Suomessa Jyväskylässä!