26.-27.4.2023 järjestettävä SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka molemmat päivät tarjoavat ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan puheenvuoroja, tietoa, esimerkkejä, koulutuksia, hyviä käytäntöjä sekä korkeatasoista yhteiskunnallisista keskustelua.

Avajaiset 26.4. klo 10.00 – 11.30

Ohjelma

Avajaistilaisuuden juontaa jyväskyläläinen konsultti, kouluttaja ja työnohjaaja Anna-Mari Laulumaa.

Avaussanat
SOSTEn hallituksen puheenjohtaja Eija Koivuranta ja pääsihteeri Vertti Kiukas

Tervehdykset
Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto
Keski-Suomen hyvinvointialuejohtaja Jan Tollet

Musiikkia: Road Ensemble
Road Ensemble is Persian/Kurdish Folk music band, founded by Farshad Sanati and Fardin Abbasi in 2015 in Jyväskylä, Finland. Farshad plays santour (Persian Hammer dulcimer) and Fardin plays daf and tonbak (Persian and Kurdish Drums).

Vetovoimainen tulevaisuus – lisää muutosjoustavuutta yhteistyökulttuurilla
Miten tehdä tuottavaa yhteistyötä toimintaympäristön jatkuvista muutoksista huolimatta? Avauspuheenvuoron matkaoppaina ovat toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen ja organisaatiokonsultti Matti Hirvanen Humapista. Lähde rohkeasti kohti vetovoimaista tulevaisuutta.

Päätöstilaisuus 27.4. klo 10.45 – 12.00

Ohjelma

Päätöstilaisuuden juontaa jyväskyläläinen konsultti, kouluttaja ja työnohjaaja Anna-Mari Laulumaa.

Tekoälystä työn uusi supervoima?
Tekoälyn uusi aikakausi on käsillä ja se mahdollistaa uudet tehokkaat, vaikuttavat ja jopa hauska työskentelytavat. Lähtölaukauksen luovan tekoälyn läpimurrolle antoi marraskuussa 2022 julkistettu ChatGPT ja se oli vasta alkusoittoa. Tämän vuoden 2023 aikana tulemme näkemään, miten muutos ensin hiipii ja lopulta rynnistää työpaikoille.
Innostava puheenvuoro avaa konkreettisten esimerkkien kautta, mitä uudenlaiset tekoälypalvelut kuten ChatGPT merkitsevät työlle ja millaisia vaikutuksia uusilla tavoilla tehdä työtä on mm. sosiaali- ja terveyspalveluihin nyt ja lähitulevaisuudessa. Taivaanrantojen maalailun sijaan keskitymme siihen, mikä on mahdollista tänään. Tervetuloa tulevaisuuteen!
Immo Salo, toimitusjohtaja, Bonairo Oy

Keskustelu: Tekoäly tulee – oletko valmis?
Herättääkö tekoäly enemmän pelkoa vai innostusta? Kuuluuko tekoälyn hyödyntäminen kohta meidän kaikkien työtehtäviin? Muun muassa näistä kysymyksistä keskustelemassa Sari Aalto-Matturi, toiminnanjohtaja, Mieli ry sekä Jani Kokko, aluevaltuuston puheenjohtaja, Keski-Suomen hyvinvointialue.

Lisätietoja

Outi Majanen Opintovapaalla 31.5.2024 saakka
Anni Autti erityisasiantuntija