26.-27.4.2023 järjestettävä SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka molemmat päivät tarjoavat ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan puheenvuoroja, tietoa, esimerkkejä, koulutuksia, hyviä käytäntöjä sekä korkeatasoista yhteiskunnallisista keskustelua.

Avajaiset 26.4. klo 10.00 – 11.30

Ohjelma

Avajaistilaisuuden juontaa jyväskyläläinen konsultti, kouluttaja ja työnohjaaja Anna-Mari Laulumaa.

Tervehdykset
Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto
Keski-Suomen hyvinvointialuejohtaja Jan Tollet

Valtiovallan tervehdys
Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen

Vetovoimainen tulevaisuus

Työelämän muutos on täällä! Ja meidät kaikki on kutsuttu muutosmatkalle.
Avauspuheenvuoron matkaoppaina tulevaisuuteen ovat toimitusjohtaja Terhikki Rimmanen ja organisaatiokonsultti Matti Hirvanen Humapista. Lähde rohkeasti kohti vetovoimaista tulevaisuutta.

Päätöstilaisuus 27.4. klo 10.45 – 12.00

Ohjelma

Päätöstilaisuuden juontaa jyväskyläläinen konsultti, kouluttaja ja työnohjaaja Anna-Mari Laulumaa.

Tekoälystä työn uusi supervoima?

Tekoälyn uusi aikakausi on käsillä ja se mahdollistaa uudet tehokkaat, vaikuttavat ja jopa hauska työskentelytavat. Lähtölaukauksen luovan tekoälyn läpimurrolle antoi marraskuussa 2022 julkistettu ChatGPT ja se oli vasta alkusoittoa. Tämän vuoden 2023 aikana tulemme näkemään, miten muutos ensin hiipii ja lopulta rynnistää työpaikoille.

Innostava puheenvuoro avaa konkreettisten esimerkkien kautta, mitä uudenlaiset tekoälypalvelut kuten ChatGPT merkitsevät työlle ja millaisia vaikutuksia uusilla tavoilla tehdä työtä on mm. sosiaali- ja terveyspalveluihin nyt ja lähitulevaisuudessa. Taivaanrantojen maalailun sijaan keskitymme siihen, mikä on mahdollista tänään. Tervetuloa tulevaisuuteen!

Immo Salo, Bonairo Oy

Lisätietoja

Outi Majanen erityisasiantuntija, koulutukset ja tapahtumat
Anni Autti erityisasiantuntija, koulutukset ja tapahtumat