26.-27.4.2023 järjestettävä SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka molemmat päivät tarjoavat ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan puheenvuoroja, tietoa, esimerkkejä, koulutuksia, hyviä käytäntöjä sekä korkeatasoista yhteiskunnallisista keskustelua.

Hinnat ja ryhmäalennus

  • 270 €/hlö SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 300 €/hlö muut osallistujat
  • 243 €/hlö, ryhmä, SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 270 €/hlö, ryhmä, muut osallistujat
  • 150 € / hlö, opiskelijat

Osallistumismaksu sisältää seminaariohjelman sekä tapahtumaan sisältyvät tarjoilut.

Ryhmäalennus on -10% voimassaolevasta hinnasta. Ryhmän muodostaa 3 osallistujaa. Voit ilmoittaa kaikki ryhmän jäsenet yhdellä kertaa, muistathan lisätä viite-kenttään ryhmän tunnisteen (esim. varaajan nimi).

Tapahtuman tarjoilut

Osallistumismaksuun sisältyy ohjelmanmukaiset tarjoilut. Lounaalla on tarjolla kasvisruoka.

SOSTEn jäsenyys

SOSTEn varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt. Yhteistyöjäseniksi ovat tervetulleita muut sosiaali- ja terveysalan toimijat, esimerkiksi kunnat tai sosiaali- ja terveysalaa lähellä olevia yhdistykset. Jäsenyyden ehtona julkisoikeudellinen tai yleishyödyllinen asema. SOSTEn hallitus päättää valittavista jäsenistä.

Hae SOSTEn jäsenyyttä. Tutustu SOSTEn jäseniin.

Yhdenvertaisen ja turvallisemman tilan periaatteet

SOSTEn koulutuksissa, tapahtumissa ja koulutuskeskuksessa noudatetaan yhdenvertaisen ja turvallisemman tilan periaatteita. Voimme kaikki omalla toiminnallamme rakentaa yhdenvertaista, kunnioittavaa, luottamuksellista ja avoimesti keskustelevaa ilmapiiriä. Jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi SOSTEn tilaisuuksissa.

Lue lisää.

Tapahtumaan osallistumisen peruuttaminen

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, tee se kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen sostetalk@soste.fi.

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 26.2.2023 saakka. Tämän jälkeen veloitetaan 100 % osallistumismaksusta. Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi, muistathan ilmoittaa muutoksen kirjallisesti. Peruuttamatta jääneistä varauksista veloitetaan täysi maksu.

Jos sairastut eikä tilallasi osallistu ketään muuta, joudumme veloittamaan toimistokulut ja tarjoilu- ja muut vastaavat kustannukset. Huomioithan vakuutuksesi mahdollisuudet korvata sairastapauksen aiheuttamat kulut.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelma-, aikataulu- ja puheenvuoromuutoksiin.

Näyttelyosastot, viestintäpaketit ja laajemmat kumppanuudet

Varauksen voi perua maksutta 26.2.2023 saakka. Tämän jälkeen varaus on sitova.

Osallistujapassin sähköinen käyntikortti ja QR-koodi

Painatamme tapahtumaan ilmoittautuneiden osallistujapasseihin QR-koodin, joka toimii kunkin osallistujan ”sähköisenä käyntikorttina”. Käyntikorttiin tallennetaan osallistujan nimi-, organisaatio ja sähköpostitiedot. Sähköisen käyntikortin voi halutessasi jakaa esimerkiksi näytteilleasettajalle tai uudelle tuttavuudelle keskustelun jatkamiseksi myöhemmin ja/tai voit tallentaa nopeasti uuden yhteystiedon puhelimeesi QR-koodin avulla. 

QR-koodin voi lukea puhelimen kameralla tai erikseen puhelimeen asennetulla QR-koodinlukijasovelluksella ja luetut tiedot voi tallentaa puhelimen yhteystietoihin. QR-koodin lukuun tulee pyytää lupa. Voit vapaasti päättää kenelle annat oman koodisi luettavaksi.

Suostumus QR-koodin painamiseen osallistujapassiisi kysytään ilmoittautumislomakkeella (9.3.23 alkaen). Jos et kuitenkaan halua, että QR-koodia painetaan osallistujapassiisi, ilmoita asiasta 31.3. mennessä osoitteeseen sostetalk@soste.fi .

Lisätietoja

Outi Majanen erityisasiantuntija
Anni Autti erityisasiantuntija