Koulutuksessa saat uutta osaamista palvelumuotoiluun ja sen systemaattiseen kehittämiseen sekä siihen, miten palvelu muotoillaan ideasta asiakkaalle merkitykselliseksi kokonaisuudeksi. Opit lisää myös digitaalisen palvelumuotoilun hyödyntämisestä arvoehdotuksen luonnissa sekä käytännön työkalujen käytöstä asiakasymmärryksen kehittämiseksi. Ennen kaikkea luot uutta, kiinnostavaa ja kannattavaa järjestötoimintaa.
Koulutus on suunniteltu niin, että opiskelu tapahtuu työn ohessa. Koulutuksessa yhdistetään teoriaopetus ja omassa työssä tapahtuva oppiminen toimivaksi kokonaisuudeksi. Painopiste on työssäoppimisessa ja osallistuminen edellyttää koulutukseen soveltuvaa työpaikkaa järjestössä. Samalla voit suorittaa arvostetun tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.
Tuote-/palvelukehityksen kohteena koulutuksen aikana voivat olla esimerkiksi uudet palvelut, palvelutuotteet (palvelun tuotteistaminen), digitaaliset palvelut, järjestön tarjoama (tuote-/palvelukokonaisuudet), palvelumuotoilu tai palveluprosessien kehittäminen.
Ohjelma
OOhjelma sisältää laajimmillaan 12 vuorovaikutteista, järjestöalan asiantuntijoiden vetämää koulutuspäivää sekä omaan työhön ja järjestöön liittyviä kehittämistehtäviä. Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin vuoden.
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu järjestössä liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esihenkilöille sekä järjestössä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville. Opiskelun aikana osallistuja soveltaa opittuja asioita järjestön tuotteen tai palvelun kehityshankkeeseen.
Osallistumismaksu
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja se on opiskelijalle maksuton. Koulutuksessa suoritetaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto sisältäen monimuoto-opetuksen, sähköisen luentoaineiston, verkko-oppimisympäristön käytön, tutkinnon suorittamisen ja suorittamisen ohjauksen sekä osaamisen arvioinnin. Osallistuminen ilman tutkinnon suorittamista maksaa 3400 euroa + alv.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Katso koulutuksen esite täältä. Lisätietoja koulutuksesta antaa asiakkuuspäällikkö Kaija Lehtinen Rastor-instituutti ry:stä, puh. 040 1289 700 kaija.lehtinen@rastorinst.fi.