Material till organisationer, offentliga aktörer och beslutsfattare


Etusivu / Inlägg / Material till organisationer, offentliga aktörer och beslutsfattare

”Järjestöjen sote-muutostuki” gör material för att stöda organisationerna i verkställandet av social- och hälsovårdens och räddningsväsendets reform. Dessutom producerar vi information om social- och hälsovårdsorganisationsfältet till användning för organisationer, offentliga aktörer och beslutsfattare.

Du kommer till vårt material via länkarna här nere. Största delen av materialet finns på webbtjänsten Innokylä som en del av helheten Järjestöjen sote-muutostuki.

Stödmaterial till organisationer i vårdreformens verkställighet

Vägkartan för organisationernas samarbete samlar ur organisationernas synvinkel de centrala påverkansspetsarna i vårdreformens verkställande. Vägkartan innehåller både målsättningar och åtgärder och den uppdateras vart efter vårdreformens verkställande framskrider.

Information om vårdreformens verkställighet och välfärdsområdenas beredning hittas på offentliga aktörers webbsidor. Du hittar en lista över välfärdsområdenas webbsidor i pdf-dokumentet nedan.

Stödmaterialet för de tvåspråkiga välfärdsområdena passar också att användas av organisationer. Idéen med materialet, som Vård på svenska-arbetsgruppen har publicerat, är att erbjuda arbetsverktyg för beredningen av svenskspråkig social- och hälsovård i de tvåspråkiga välfärdsområdena.

Material till organisationer, beslutsfattare och offentliga aktörer

Material om ”Järjestöjen sote-muutostuki”

Tillbaka till ”Järjestöjen sote-muutostuki”: s huvudsidan.